Külsővé tett belső képek

Dátum


Bemutatkozás:

Magamról azt mondhatom, hogy van egy hétköznapi és egy alkotói életem. Alkotásaim nem műtermi környezetben készülnek.  Gyakran olyan anyagokkal dolgozom, amik a kezem ügyébe kerülnek, mint például a KÚT c. képem, amit egy olyan nyersvászonra festettem, amin volt egy félkész hímzés.

Egyrészt megihletnek bizonyos textúrák, másrészt a lehetőségeimhez szabom a kifejezést, a környezetemben lévő elérhető „szép” vagy „adott, érdekes” tárgyak segítségével fejezem ki magam. Alkotásaimat gyakran töredéknek érzem, de hívhatnám buboréknak is. Hagyom, hogy az életem hozza elém a témákat és a technikákat is.

Többféle művészeti képzésben részesültem, amit nem tartok szükségesnek felsorolni. Számomra a valódi cél maga a „kifejezés”, valamint az élmény és érzelem képi vagy térbeli megjelenítése. Nagy hatással voltak rám művészetterápiás kurzusaim, amik megerősítettek szemléletmódomban. Alkotásaimnak egyfajta lelki egyensúlyt teremtő szerepe is van magam számára, ugyanakkor meglepően sok olyan érzést fedeznek fel nézői, ami nekik is ismerős.

Szeretettel ajánlom ezt a kis virtuális tárlatot annak reményében, hogy nemsokára valós térben és anyagszerűségében is elérhetőek lesznek alkotásaim:

Kettinger Klári  forma-bontó képzőművész
 

Keretre feszítve

 

Kisüveg

 

Kút

 

Külsővé tett belső képek I.

 

Külsővé tett belső képek III.

 

Levélírás

 

Lópofa a XXI. századhoz

 

Miért

 

Otthon

 

Régi műhely

 

Sosem jártam Velencében

 

Személyközpontú

 

Tánc

 

Tea

 

Városi ikon

 

ZeneiskolaZóna